Maandelijkse spelavonden

Volgende spelavond

Vrijdag 12 november 2021
20 tot 24 uur
Open Huis
Pastorijdreef 6
9051 Sint-Denijs-Westrem

Wat mag je verwachten?


Eigenlijk heeft ‘De Speltafel’ maar 1 bedoeling: mensen samen brengen rond gezelschapsspellen. Daarom organiseren we al sinds 1998 onze maandelijkse spelavonden.

Meer dan 20 jaar was ‘Parochiehuis Sint-Coleta’ onze vaste locatie. Recent kreeg die gezellige zaal een nieuwe bestemming, zodat we op zoek gingen naar een nieuwe stek. Die vonden we in ‘Open Huis’ in Sint-Denijs-Westrem. Sinds september 2021 kunnen we daar elke tweede vrijdagavond van de maand terecht voor veel speelse gezelligheid. Op onze eerste spelavond vonden al 47 spelliefhebbers de weg.

Dit zijn de volgende spelavonden:
Vrijdag 12 november, 10 december 2021.
Vrijdag 14 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei, 10 juni 2022.

Misschien is de naam ‘club’ wat misleidend, want er zijn geen leden. De club bestaat eigenlijk uit een paar spelliefhebbers, die er veel voor over hebben om anderen in hun passie te laten delen. Zij staan op de spelavonden klaar om spellen uit te leggen of om de aanwezigen wat te oriënteren in het aanbod.

Jij komt meespelen als het je past, één enkele keer om te proberen, af en toe eens als het je past, of elke maand opnieuw.

Om onze kosten te dekken en ons spellengamma actueel te houden, vragen we per avond een bijdrage in de kosten van €2. Een gezin betaalt maximum €5.

Ben je weinig competitief ingesteld? Geen probleem: spelplezier staat centraal.
Je kent weinig spellen? Wel, daarom zjn we er net: in onze uitgebreide collectie vind je zeker iets naar je zin.
Je kent al heel wat spellen. Wedden dat we je toch nog regelmatig kunnen verrassen met nieuwigheden?
Jij bent de enige in je kennissenkring die graag speelt? Kom gerust af, er zijn anderen zoals jij die zich graag samen met jou aan de speltafel plaatsen.
Maar je mag net zo goed met je vriendengroepje komen. Wie weet krijgen enkele kameraden op de clubavond ook de smaak te pakken…

We richten ons in de eerste plaats op volwassen spelers. Ons spellengamma op de spelavonden is niet aangepast voor kinderen. Kinderen zijn weliswaar welkom, maar dan op de eerste plaats om samen met hun ouder(s) te spelen.

Verschenen in Raak

Recentste reviews


Pictures

Welke tegel wil ik? Wanneer neem ik die? Welke kansen geef ik daarmee aan de tegenspelers? ‘Nova Luna’ is echt wel een uitdagend spel.

Lees meer

Tiny Towns

Elk van de spelers bouwt zijn eigen pretpark door tegels met attracties of diensten te kopen en die op de eigen plattegrond te schikken.

Lees meer

Beez

Elk van de spelers bouwt zijn eigen pretpark door tegels met attracties of diensten te kopen en die op de eigen plattegrond te schikken.

Lees meer

%d bloggers liken dit: