Maandelijkse spelavonden

Onze volgende spelavond:
vrijdag 9 december 2022 van 20u tot 24u

Open Huis
Pastorijdreef 6
9051 Sint-Denijs-Westrem

Wat mag je verwachten?


Eigenlijk heeft ‘De Speltafel’ maar 1 bedoeling: mensen samen brengen rond gezelschapsspellen. Daarom organiseren we al sinds 1998 onze maandelijkse spelavonden.

Meer dan 20 jaar was ‘Parochiehuis Sint-Coleta’ onze vaste locatie. Recent kreeg die gezellige zaal een nieuwe bestemming, zodat we op zoek gingen naar een nieuwe stek. Die vonden we in ‘Open Huis’ in Sint-Denijs-Westrem. Sinds september 2021 kunnen we daar elke tweede vrijdagavond van de maand terecht voor veel speelse gezelligheid. Op elke avond waren er een 30- tot 60-tal spelers aanwezig.

Dit zijn de volgende spelavonden:
Vrijdag 9 december 2022.
Vrijdag 13 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni 2023.
telkens van 20u tot 24u.

Geen spelavonden in juli en augustus.

Er zijn niet langer verplichte corona-maatregelen van toepassing.
Mondmaskers, handen ontsmetten, … is dus niet langer verplicht
(maar natuurlijk ook niet verboden voor wie er zich veiliger mee voelt).

Misschien is de naam ‘club’ wat misleidend, want er zijn geen leden. De club bestaat eigenlijk uit een paar spelliefhebbers, die er veel voor over hebben om anderen in hun passie te laten delen. Zij staan op de spelavonden klaar om spellen uit te leggen of om de aanwezigen wat te oriënteren in het aanbod.

Jij komt meespelen als het je past, één enkele keer om te proberen, af en toe eens als het je past, of elke maand opnieuw.

Om onze kosten te dekken en ons spellengamma actueel te houden, vragen we per avond een bijdrage in de kosten van €2. Een gezin betaalt maximum €5.

Ben je weinig competitief ingesteld? Geen probleem: spelplezier staat centraal.
Je kent weinig spellen? Wel, daarom zijn we er net: in onze uitgebreide collectie vind je zeker iets naar je zin.
Je kent al heel wat spellen. Wedden dat we je toch nog regelmatig kunnen verrassen met nieuwigheden?
Jij bent de enige in je kennissenkring die graag speelt? Kom gerust af, er zijn anderen zoals jij die zich graag samen met jou aan de speltafel plaatsen.
Maar je mag net zo goed met je vriendengroepje komen. Wie weet krijgen enkele kameraden op de clubavond ook de smaak te pakken…

We richten ons in de eerste plaats op volwassen spelers. Ons spellengamma op de spelavonden is niet aangepast voor kinderen. Kinderen zijn weliswaar welkom, maar dan op de eerste plaats om samen met hun ouder(s) te spelen.

Verschenen in Raak

Recentste reviews


Egeltje Prikje

Dit is nieuw voor mij: een kleine tennisbal als belangrijkste element van een kinderspel. Met een snoezig snuitje  er op wordt die de hoofdrolspeler in het kinderspel ‘Egeltje Prikje’

Lees meer

Lamaland

Voor mij op tafel bouw ik een plateau-landschap met tetris-achtige tegels. Daarop krijgen mijn lama’s een plek.

Lees meer

Advertentie
%d bloggers liken dit: